Video: Τest drive της BMW 1-Series M Coupe απο μερικούς τυχερούς, την ώρα που στην Αμερική θα βγάζει 450 άλογα

Σχετικά άρθρα

H teaser καμπάνια της BMW για την 1-Series M Coupe συνεχίζεται και αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο δόθηκε σε μερικούς λάτρεις της BMW (οι περισσότεροι ήταν από το forum 1addicts.com) να το δοκιμάσουν στη Λειψία και φυσικά το video αυτό ανέβηκε στο Youtube.

Βέβαια η είδηση δεν είναι το video και η δοκιμή, αλλά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πάλι μέσω του 1addicts.com αφού φαίνεται ότι η Αμερικάνικη έκδοση της 1-Series M Coupe θα έχει 450 άλογα!

Η πληροφορία αυτή, βγήκε από την επίσημη λίστα της BMW που αναγράφει όλη τη λίστα των κινητήρων της Σειράς 1. Οι τελευταίες τρεις γραμμές αναφέρονται στον N54 κινητήρα της 1-Series M Coupe, ο οποίος έχει κωδική ονομασία “Pyrat” που στην Ευρωπαϊκή έκδοση φαίνεται ότι αποδίδει 250 kW (340 άλογα) και στην Αμερικάνικη 332 kW (450 άλογα)

Το αν η Αμερικάνικη έκδοση της BMW 1-Series M Coupe θα έχει 110 άλογα περισσότερα από την Ευρωπαϊκή, δεν το θεωρώ πιθανό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους Γερμανούς!


http://www.youtube.com/watch?v=lr9Z0v1Reuw

[Πηγή: BMW , 1addicts]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...