Οι περισσότεροι από εσάς, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, θέλετε κάποια στιγμή να επισκεφτείτε την “Πράσινη κόλαση” και να στρίψετε τις 154 στροφές της πίστας Nurburgring Nordschleife μήκους 20.8 χλμ. Η εταιρία που διαχειρίζεται την πίστα, ανακοίνωσε τις τιμές για το 2011 οι οποίες είναι ελαφρώς, τσιμπημένες προς τα πάνω σε σχέση με τις φετινές τιμές.

Για έναν και μόνο γύρο, θα πρέπει να καταβάλεις €24, €2 περισσότερα σε σχέση με φέτος. Αν 1 γύρος δεν σου αρκεί, τότε με €89 μπορείς να κάνεις 4 γύρους στην πίστα, να γευματίσεις στο εστιατόριο Eifeldorf Grüne Hollë αλλά και να πάρεις ένα εισιτήριο για το μουσείο της πίστας, Ring Werk.

Για του λάτρεις της πίστας και των trackdays, υπάρχει το πακέτο των 15 και 25 γύρων με κόστος €310 και €470, που περιλαμβάνει δωρεάν κουπόνια φαγητού και ποτού καθώς και εισιτήριο για το μουσείο.

Τέλος, υπάρχει και η ετήσια συνδρομή που κοστίζει €1350, η οποία δίνει πλήρη πρόσβαση στην πίστα, για όσο και όποτε θέλεις καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός των ημερών που κάποιος οργανισμός ή αυτοκινητοβιομηχανία έχει μισθώσει την πίστα. Η τιμή αυτή, περιλαμβάνει φαγητά και ποτά αξίας €97.50 καθώς και 2 εισιτήρια για το μουσείο.

[Πηγή: Νuerburgring.de]