To Fiat 500 γίνεται καμβάς

Σχετικά άρθρα

Ποιο αυτοκίνητο θα έπαιρνες αν ήσουν ζωγράφος; Στην Αμερική πάντως, αρκετοί καλλιτέχνες και δύο ομάδες φοιτητών από το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι διάλεξαν από ένα λευκό Fiat 500 για να είναι ο καμβάς τους κατά την τετραήμερη συμμετοχή τους εκδήλωση του Art Basel στο Μαϊάμι που παρευρέθησαν πάνω από 2000 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο με θέμα το Exhibitalia, δηλαδή την ανάδειξη της τέχνης, του design, της μόδας και του πολιτισμού της Ιταλίας.

Η Fiat έγινε η τρίτη κατά σειρά αυτοκινητοβιομηχανία που δώρησε τα 500άκια της μετά της Tesla και Mercedes που είχαν δώσει και εκείνες σε παλιότερες συμμετοχές μοντέλα τους στη αντίστοιχη έκθεση του Μαϊάμι. Αρκετοί από τους καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από το ”παλιό” θρυλικό Fiat 500 για να δημιουργήσουν πάνω σε μέρη από το αυτοκίνητο ενώ κάποιοι άλλοι σε ολόκληρο το αμάξωμά του. Πρόταση: Να γινόταν και κάτι αντίστοιχο με θέμα την (Αρχαία;) Ελλάδα!

[Πηγή: Fiat]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

The Fiat 500 Inspires Artists at Exhibitalia in Miami

December 3, 2010 , Miami – The new Fiat 500 serves as inspiration for artists participating in Exhibitalia, a four day live exhibition that features a selection of Italian art, design, fashion and culture and that takes place at the Art Basel in Miami. Renowned artists, as well as two student art teams from the University of Miami, use the new Fiat 500 as both inspiration and canvas. Christian Balzano takes his design inspiration to the entire body of the Fiat 500.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...