Di Montezemolo: Η RBR δεν συμπεριφέρεται σαν πρωταθλήτρια

Σχετικά άρθρα

Ο Luca di Montezemolo περνά στην αντεπίθεση, μετά τις δηλώσεις του Helmut Marko για το ότι θα ήταν ηλίθιο αν ο Vettel μετακόμιζε στο ιταλικό στρατόπεδο.

Ο Ιταλός λέει ότι τα σχόλια του Marko δεν ανταποκρίνονται στην πρωταθλήτρια Red Bull, που ακόμα δεν έχει το δικαίωμα να μιλά ελεύθερα.

Βλέπω με ικανοποίηση ότι κάποιος έχει κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και δεν το έχει χρησιμοποιήσει για να κερδίσει και αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά του.

Αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού Ίσως όταν έχει κερδίσει το 10% της Ferrari, θα απαντήσουμε. Τώρα κοιτάμε με ηρεμία το μέλλον. Ίσως κερδίσει ο καλύτερος.

Ο di Montezemolo προέτρεψε την ομάδα του να κάνει μια δυναμική αρχή στο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι πολύ κατηγορούν τη Ferrari για τον τελευταίο αγώνα στο Abu Dhabi, ενώ αυτός πιστεύει πως το πρωτάθλημα χάθηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Πρέπει να κάνουμε μια καλή αρχή τόσο από πλευράς αξιοπιστίας, όσο και από πλευράς επιδόσεων. Πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα στο πρώτο μισό, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες μας.

Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Υπάρχουν μερικοί νέοι κανονισμοί, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι αντίπαλοί μας.

Ο πρόεδρος της Ferrari σχολίασε και τις δηλώσεις του Alonso που είπε ότι ο Schumacher θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για το 2011.

Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε τους πρώτους αγώνες για να δούμε. Αυτά είναι καλά για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Ο Alonso λέει ότι θα είναι ο Schumacher, ο Massa λέει ότι θα είναι ο Hamilton και ο Schumacher ίσως απειλήσει τον Vettel. Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τον ήλιο.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Alessandro Bianchi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...