Whitmarsh: Η McLaren έχει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της McLaren, οι Lewis Hamilton και Jenson Button αποτελούν το καλύτερο οδηγικό δίδυμο του grid. Το 2010 οι 2 οδηγοί πήραν συνολικά 5 νίκες, απέτυχαν όμως να χαρίσουν το πρωτάθλημα στη βρετανική ομάδα.

Ο Button βγήκε και μαθηματικά εκτός πρωταθλήματος στη Βραζιλία, ενώ ο Hamilton ήθελε θαύμα στο Abu Dhabi για να πάρει τον τίτλο, πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Ο Whitmarsh δήλωσε για τους οδηγούς του:

Χωρίς καμιά αμφιβολία -κατά τη γνώμη μου- είναι το καλύτερο δίδυμο στο άθλημα. Στην πραγματικότητα υποψιάζομαι ότι είναι ο φθόνος για κάθε ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της Red Bull, της Ferrari και της Mercedes-Benz.

Είναι πραγματικοί φίλοι και συνεργάζονται μεταξύ τους και αυτό δίνει μια πραγματική απόδοση σε μας. Και οι 2 απέδωσαν εξαιρετικά καλά συνδυάζοντας την ελεγχόμενη επιθετικότητα με μια έξυπνη on-the-fly τακτική.

Ο Βρετανός μίλησε και για την ελευθερία των team orders, λέγοντας ότι κανένας από τους 2 δεν θα ήταν πρόθυμος να τρέξει για τη McLaren, αν καταλάβει ότι προσβάλλεται από κάποια ειδική μεταχείριση.

Είναι πολύ πιθανό να μην συγκεντρώσεις τις υπηρεσίες των 2 κορυφαίων οδηγών αν ο ένας ή και οι δύο φοβούνται ότι μπορεί να δεχθούν κάποια εντολή απ’ την ομάδα. Σίγουρα δεν θα τους είχαμε και τους 2 αν δεν μπορούσαν να απολαμβάνουν ίσης μεταχείρισης.

[Πηγή: gpupdate | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...