McLaren: Οι καινοτομίες της MP4-26 θα προκαλέσουν συζητήσεις

Σχετικά άρθρα

Η βρετανική ομάδα και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, δηλώνει πως ο καινοτόμος σχεδιασμός της MP4-26 θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Στις αρχές του 2010 το F-Duct της McLaren προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά όταν αποδείχθηκε νόμιμο οι περισσότερες ομάδες το ανέγραψαν. Ο Whitmarsh ελπίζει ότι τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της MP4-26 θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Έχουμε μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο και εργάζονται πολύ σκληρά κάθε χρόνο και πάμε πάντα για να νικήσουμε και ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε.

Το μονοθέσιο είναι υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή. Πάντα είναι δύσκολο για όλους, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό, φαίνεται καινοτόμο και νομίζω ότι έχει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Ο Βρετανός ξέρει ότι και οι άλλες ομάδες δουλεύουν σκληρά.

Είμαι σίγουρος πως και οι άλλοι εργάζονται εξίσου σκληρά. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πήραμε την απόφαση για την παρουσίαση της MP4-26 πριν από περίπου 6 μήνες. Πιστεύαμε ότι θα ήταν σωστό και ακόμα και σήμερα δεν το βλέπουμε ως λάθος. Έτσι δίνουμε στους αεροδυναμιστές μας και στους μηχανικούς μας το μέγιστο χρονικό διάστημα για να βρουν επιδόσεις και να αναπτύξουν σωστά το αυτοκίνητο.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα