Leaked Photos: Mercedes-Benz C63 AMG 2012

Σχετικά άρθρα

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz C63 AMG, που βασίζεται στην ανανεωμένη C-Class που θα παρουσιαστούν και οι δύο στη Γενεύη τον προσεχή Μάρτιο. Η C63 AMG θα είναι διαθέσιμη τόσο σε sedan όσο και σε estate έκδοση.

Μηχανικά οι άνθρωποι της Mercedes, αποφάσισαν να τοποθετήσουν τον ατμοσφαιρικό V8 6.2 λίτρων, και όχι τον νέο twin-turbo 5.5 λίτρων. Ο V8 αποδίδει 457 ίππων με 600Nm ροπή, ο οποίος συνδυάζεται με το νέο Speedshift MCT 7-τάχυτο κιβώτιο της AMG. Η Sedan έκδοση κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα (4.6 η Estate) με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά και στις δύο εκδόσεις στα 250 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση του ανέρχεται στα 12 λίτρα/100 χλμ για την Sedan και 12.3 λίτρα/100 χλμ για την Estate.

Όπως πάντα, η AMG προσφέρει το sport πακέτο Performance Package, το οποίο αυξάνει την ιπποδύναμη στα 487 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται πλέον σε 4.4 και 4.5 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα για την Sedan και Estate έκδοση, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται πλέον στα 280 χλμ/ώρα. Το πακέτο διαθέτει επίσης carbon αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες των φρένων με τα μπροστά φρένα να είναι διαστάσεων 360mm.

Εξωτερικά, η γρήγορη έκδοση της C-Class διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά της SL, καθώς και LED φωτιστικά σώματα ημέρας στην μέση του νέου επιθετικού προφυλακτήρα. LED είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα με τις ζάντες του να είναι 18″, διαθέσιμες τόσο σε μαύρο όσο και σε ασημί χρώμα. Νέα είναι και η γρίλια ενώ το καπό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Φυσικά τοποθετήθηκε νέα ανάρτηση που βελτιώνει τα οδηγικά χαρακτηριστικά του ενώ αναβαθμίστηκε και το σύστημα πέδησης.

Η νέα C63 AMG θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από το δεύτερο μισό του 2011.

* Η λογική θέλει την Mercedes να δίνει αύριο το πρωί όλη την gallery (και με φωτογραφίες του εσωτερικού) αλλά και το επίσημο δελτίο τύπου.

[Πηγή: autoblog.it]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...