Ποιος από εσάς δεν θα ήθελε να έχει στη κατοχή του ένα Nissan GT-R. Τολμώ να το χαρακτηρίσω ως η Bugatti Veyron του λαού. Είναι όνειρο αλλά όχι απλησίαστο. Το ανανεωμένο μοντέλο παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με τον V6 twin turbo 3.8 λίτρων να αποδίδει πλέον 530 άλογα με 661 Nm ροπής. Εντάξει, οι βελτιωμένες εκδόσεις είναι σαφώς γρηγορότερες, αλλά είναι ταυτοχρόνως και σαφώς ακριβότερες.

Το video με τις δοκιμές των Ιαπώνων το είδαμε όπου με την βοήθεια του Launch Control, LC4 R-mode, κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.0 δευτερόλεπτα. Απίστευτο νούμερο για ένα αυτοκίνητο της εμπορικής του αξίας δεν νομίζεις;

Τι θα έλεγες να βλέπαμε και μερικά video που να συγκρίνουν το ανανεωμένο μοντέλο με το “παλιό”; Οι παραδώσεις του νέου μοντέλου ξεκίνησαν και έτσι κάποιοι στην Αμερική είπανε να το δοκιμάσουν. Παράλληλα δοκίμασαν και το σύστημα Launch Control, ή αλλιώς LC4 R-mode το οποίο έχει προγραμματιστεί τόσο καλά από τους Ιάπωνες έτσι ώστε να περνά όλη η δύναμη στον δρόμο χωρίς να χάνεται το παραμικρό σε σπινάρισμα.

[Πηγή: YouTube]