Θα καταντήσω γραφικός στο τέλος, γράφοντας τόσες φορές ότι το VW Group έχει βάλει στόχο να περάσει την Toyota και την General Motors ώστε να γίνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου έως το 2018. Σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης το VW Group θα παρουσιάσει στη Γενεύη τον επόμενο μήνα 7 πρωτότυπα μοντέλα.

Ο αρχισχεδιαστής της VW, Walter de Silva σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο AutoNews δήλωσε ότι τα πρωτότυπα που θα κάνουν ντεμπούτο στη Γενεύη θα είναι της Volkswagen, της Seat, της Skoda και ένα σίγουρα -ίσως και δύο- της Audi. Τα άλλα δύο πρωτότυπα θα είναι δημιουργίες του σχεδιαστικού οίκου του Italdesign Giugiaro, που είχε αγοράσει πέρυσι την άνοιξη.

Η VW δεν θα μείνει μόνο εκεί και πλέον θα παρουσιάζει σε κάθε μεγάλη έκθεση και νέα πρωτότυπα μοντέλα. Και πως να μην το κάνει, όταν έχει ήδη ανακοινώσει ότι για την πενταετία 2011-2015 θα ξοδέψει 51.6 δις ευρώ για την ανάπτυξη νέων οχημάτων. Με τόσα χρήματα είναι εύκολο κανείς να περάσει στη παραγωγή όλα αυτά τα πρωτότυπα δεν νομίζεις;

[Πηγή: AutoNews]