Ο Bernie Ecclestone πρότεινε την ιδέα της τεχνητής βροχής και έπρεπε να διαβάσουμε την γνώμη κάποιου τωρινού οδηγού της Formula 1. Κάποιοι είχαν συμφωνήσει με την ιδέα του 80χρονου, ενώ από τις γνώμες που έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής ο πρώην Ολλανδός οδηγός Jos Verstappen. Ο Mark Webber παραδέχεται ότι είναι ένας τρόπος να αυξηθεί το θέαμα, αλλά ταυτοχρόνως θα πλήξει η ιστορίας του αθλήματος.

Μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικό όταν έχουμε διαφορετικές συνθήκες. Αλλά η σκέψη μου πάει στους Jimmy Clark, Jackie Stewart και Ayrton Senna. Αυτοί ήταν ειδικοί στην βροχή. Ο Jackie είναι ακόμα εδώ, αλλά οι άλλοι δύο θα γυρνούσαν στους τάφους τους αν πίστευαν ότι θα είχαμε ψεκαστήρες γύρω από την πίστα. Δεν θα ήταν ο πιο εκλεπτυσμένος τρόπος για να κάνουμε τους αγώνες πιο διασκεδαστικούς.

Πρέπει να αντιδράσουν και οι άλλοι οδηγοί γιατί ξέρουμε την δύναμη που έχει ο Bernie Ecclestone σαν CEO της Formula 1. Μπορεί η ιδέα να είναι ακόμα στο μυαλό του, αλλά με την επιρροή που έχει δεν θέλει και πολύ για να δούμε να βγαίνουν μπεκ για να βρέχουν την πίστα.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: REUTERS/Toru Hanai]