Μην βιάζεστε να ξεγράψετε στην McLaren. Αυτό προειδοποιεί ο Jenson Button, o οποίος για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να γράψει αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Βρετανός πέρασε πολύ ώρα στο γκαράζ της ομάδας του, αφού οι μηχανικοί του ξόδεψαν πολύ χρόνο στην προληπτική αλλαγή κινητήρα. Όπως γράψαμε χθες, η McLaren χρησιμοποίησε και πάλι την φούσκα στο ρύγχος για την μέτρηση της ευκαμψίας της εμπρός αεροτομής, ενώ το χρώμα του βρετανικού μονοθεσίου επηρεάστηκε από την μπλε μπογιά που χρησιμοποιήθηκε στην εμπρός και πίσω αεροτομή, καθώς και στην δεύτερη οπή πάνω από την εισαγωγή αέρα του κινητήρα.

Ο Button είναι σίγουρος πως τα προβλήματα αξιοπιστίας που έχουν εμφανιστεί αποκρύπτουν την απόδοση της MP4-26.

Σήμερα ήταν η τελευταία μου ημέρα των δοκιμών, και ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα. Αλλά νομίζω ότι μάθαμε ορισμένα θετικά πράγματα. Σήμερα δεν είδαμε το ρυθμό του αυτοκινήτου, καθώς δεν τρέχαμε με χαμηλό φορτίο καυσίμου, αλλά υπάρχει ρυθμός στο μονοθέσιό μας. Κρύβεται κάτω από τα προβλήματα αξιοπιστίας.

Τώρα, ανυπομονώ για την Μελβούρνη. Δεν μπορείτε να υποτιμάτε μια ομάδα σαν τη Vodafone McLaren Mercedes. Πιέζουμε όλοι μαζί και έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις στα σχέδιά μας.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]