Horner: Νωρίς για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Webber

Σχετικά άρθρα

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Vettel μέχρι το 2014, ωστόσο, σύμφωνα με τον Horner, δεν έχει φτάσει η ώρα για να αρχίσουν να συζητούν για κάποια ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Webber. Ο Βρετανός θεωρεί ότι δεν είναι η ίδια περίπτωση, αφού η ηλικία παίζει τον ρόλο της.

Η καριέρα του Mark είναι σε διαφορετικό σημείο απ’ ότι του Sebastian. Στα 34 δεν ξεκινάς. Έχει τρέξει ήδη σε 160 αγώνες. Όταν έρθει η ώρα για τον Mark, αν εξακολουθεί να έχει το κίνητρο, την επιθυμία και είναι ανταγωνιστικός, είναι λογικό να μιλάμε για ανανέωση συμβολαίου. Όμως, είναι πολύ νωρίς για μας ή για εκείνον για αρχίσουμε συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Πέρυσι αποφασίσαμε μαζί ότι πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το κίνητρο και την επιθυμία που έχει για να συνεχίσει. Δεν πρέπει να γίνει γρήγορα. Θα γίνει 35 αυτή τη χρονιά, και δεν μπορώ να πω ότι θα είναι πολύ μεγάλος. Έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια.

Είναι σημαντικό γι’ αυτόν αλλά και για μας ότι έχει τη θέληση, το κίνητρο και πάνω απ’ όλα τη θέληση για να μείνει και για να δικαιολογήσει τη διαμονή του. Το 2011 είναι μια σημαντική σεζόν γι’ αυτόν και ξέρει ότι θα έχει την ίδια υποστήριξη. Ξέρει επίσης ότι δεν είναι στην αρχή της καριέρας του. Είναι αρκετά έξυπνος και δεν χρειάζεται να του εξηγώ τη δουλειά που πρέπει να κάνει.

Από τα λόγια του Horner καταλαβαίνουμε ότι το 2011 θα είναι καθοριστικό για τον Αυστραλό. Καλού-κακού εγώ σου θυμίζω τα λόγια του Horner για τον Hamilton. Βρίσκεις κάποια σύνδεση;

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Andrew Hone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...