Horner: Δεν θα είναι εύκολο για μας

Σχετικά άρθρα

Μπορεί στις κατατακτήριες της Αυστραλίας ο Sebastian Vettel να ήταν σχεδόν 8 δέκατα ταχύτερος από τον Lewis Hamilton, όμως στον αγώνα τα πράγματα άλλαξαν και ο Γερμανός δεν μπορούσε να ανοίξει τη διαφορά του από τον Βρετανό. Η συνολική διαφορά ήταν 22 δευτερόλεπτα, όμως το πάτωμα της MP4-26 του Hamilton είχε σπάσει, με αποτέλεσμα τα επίπεδα κάθετης δύναμης του μονοθεσίου να πέσουν και να διαταραχθεί η αεροδυναμική συμπεριφορά του.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner πιστεύει ότι το δρόμος για το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολος, αφού ξέρει τις ικανότητες των άλλων κορυφαίων ομάδων και οδηγών.

Ξέρουμε ότι ο Jenson Button, ο Lewis Hamilton και ο Fernando Alonso θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί στους προσεχείς αγώνες. Δεν μπορούμε να υποτιμούμε τους αντιπάλους μας. Η Ferrari με την κληρονομιά, την ποιότητα του προσωπικού και τους πόρους που έχεις θα επιτρέψει στον Fernando να είναι ανταγωνιστικός ίσως και στον επόμενο αγώνα. Είδαμε και τα βήματα που έκανε η McLaren, που από πολύ αργή έφτασε εδώ που είναι με μερικές τροποποιήσεις.

Θα είναι ένας αγώνας εξοπλισμών όσον αφορά την ανάπτυξη και τις επιδόσεις που θα μπορούμε να πάρουμε από το αυτοκίνητο. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε πίσω γιατί νομίζουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να χτίσουμε πάνω στην απόδοση που είδαμε ότι έχουμε στη Αυστραλία το Σαββατοκύριακο.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...