Hill: Δεν θα είναι εύκολο για τον Vettel και την RBR

Σχετικά άρθρα

Κάποιοι νομίζουν ότι το 2011 θα είναι μια πολύ εύκολη χρονιά για τον Sebastian Vettel και την Red Bull Racing, καθώς η RB7 είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο μονοθέσιο του grid. Ωστόσο, ο Damon Hill, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 1996, υποστηρίζει ότι η φετινή χρονιά δεν θα είναι τόσο εύκολη για τον περσινό Πρωταθλητή, καθώς θεωρεί ότι η McLaren είναι πιο κοντά στην αυστριακή ομάδα απ’ ότι πέρυσι. Επίσης, τονίζει ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να κάνουν το δρόμο της Red Bull δύσβατο.

Νόμιζα ότι η Ferrari θα έκανε μεγαλύτερη πρόοδο, και έμεινα έκπληκτος όταν είδα τις McLaren να είναι εκεί μετά από τις δοκιμές. Τα McLaren δεν είναι τόσο πίσω. Νομίζω ότι φέτος θα είναι αρκετά κοντά, και νομίζω ότι θα δούμε κάποια διαφορά. Ο λόγος είναι ότι είναι δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή, αν έχεις ένα τέλειο μονοθέσιο στην έναρξη της χρονιάς. Οι άλλοι θέλουν να σε πιάσουν και είμαι βέβαιος ότι το χάσμα θα κλείσει και θα μοιάζει πολύ με το δεύτερο μισό, όπου πολλά παιδιά ήταν εντός παιχνιδιού. Δεν βλέπω ότι θα είναι διαφορετικό φέτος. Δεν νομίζω ότι θα είναι περίπατος για τον Sebastian. Ο πρώτος αγώνας είναι συνήθως μια ένδειξη. Οι άνθρωποι θα καλύψουν τη διαφορά και σίγουρα και δεν θα είναι παιχνιδάκι για την Red Bull για όλη τη χρονιά.

Δεν είναι οι μέρες που η McLaren δεν έκανε δοκιμές και έριχνε σε όλους 2 δευτερόλεπτα. Αλλά σίγουρα επέστρεψε όταν όλοι πίστευαν ότι δεν θα ήταν ανταγωνιστική. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες που έχουν το βάθος της εμπειρίας και του ταλέντου στο τμήμα του σχεδιασμού που πάντα είναι στο παιχνίδι, και η McLaren είναι μία από αυτές.

Και ο Christian Horner, αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, πιστεύει ότι δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτούς. Βέβαια δεν ξέρω αν θέλει να ρίξει -ακόμα περισσότερη- στάχτη στα μάτια μας.

[Πηγή: planetf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...