Ο CEO της Tesla επιμένει, ο Clarkson είχε μια δύσκολη εβδομάδα

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι η κόντρα ανάμεσα στο Top Gear και στην Tesla αντί να μειωθεί αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Ο CEO της Αμερικάνικης εταιρίας, Elon Musk, σε δηλώσεις του στο DetNews, δήλωσε ότι η παρουσίαση του Tesla Roadster τον Δεκέμβριο του 2008 από το Top Gear, ήταν εντελώς ψεύτικη αφού το σενάριο είχε βγει προτού δοκιμάσουν το αυτοκίνητο. Ο Musk δήλωσε ότι υπάλληλος της εταιρίας του, κατάφερε και βρήκε αντίγραφο του σεναρίου που ανέφερε ότι το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της δοκιμής πρέπει να χαλάσει.

Από την άλλη η περασμένη εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη στον Clarkson αφού αρχικά το εξοχικό του σπίτι στο Isle of Man βανδαλίστηκε από τοπικούς οικολόγους αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιάστηκε να έχει εξωσυζυγική σχέση με μια 42χρονη ξανθιά ονόματι Phillipa Sage. Ο Clarkson σύμφωνα με την Mirror απάτησε την επί 18 χρόνια γυναίκα του με την Sage κατά την διάρκεια του Top Gear World Tour, σε ξενοδοχεία της Αυστραλίας και της Νορβηγίας όπου φέρεται να αντάλλαξαν φιλιά και να μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο. Μάλλον πρόκειται για κιτρινισμούς των βρετανικών tabloids αφού ο Clarkson πήρε την γυναίκα του και πήγε στα νησιά Barbados για διακοπές.

[Πηγές: DetNews, Daily Mail, Mirror]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...