Jaguar XKR-S σε άσπρο στο Mille Miglia 2011

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar XKR-S είναι το τελευταίο μέλος των Βρετανών και ένα από τα 11 αυτοκίνητα που σε κάνουν cool σύμφωνα με το Forbes. Παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο και μέχρι στιγμής την είχαμε δει μόνο σε μπλε χρώμα αλλά κατά την διάρκεια του Mille Miglia 2011 εμφανίστηκε μια XKR-S σε άσπρο.

Να θυμίσω ότι το supercar έχει κατασκευαστεί ώστε να εορταστούν τα 50στα γενέθλια της E-Type και διαθέτει επιθετικό προφυλακτήρα, νέα φτερά, αεροδυναμικά πλαϊνά spoiler, μαύρη γρίλια, LED προβολείς ομίχλης, διαχύτη και μια τεράστια αεροτομή.

Μηχανικά έχει τοποθετηθεί ένας V8 κομπρεσοράτος 5.0 λίτρων κινητήρας που αποδίδει 550 άλογα 680 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.2 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα. Η ανάρτηση είναι καινούργια και διαθέτει το επαναπρογραμματισμένο σύστημα Adaptive Dynamics.

[Πηγή: AutoJunk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...