Schumacher: Δεν εμπόδισα τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Στους τελευταίους γύρους του αγώνα της Βαρκελώνης η μάχη μεταξύ του Sebastian Vettel και Lewis Hamilton κορυφώθηκε. Οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ήταν σε άλλο ρυθμό, με αποτέλεσμα να ντουμπλάρουν αρκετούς οδηγούς. Ένας από αυτούς ήταν και ο Michael Schumacher.

Ο Hamilton υποστηρίζει ότι ο Schumi τον καθυστέρησε, ενώ άφησε τον Vettel να περάσει. Ο Βρετανός δήλωσε για το περιστατικό:

Δε θα του μιλήσω γι’ αυτό. Δε θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου ή την αναπνοή μου.

Από την άλλη πλευρά, ο 42χρονος τονίζει πως δεν έκανε κάτι κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν το θυμάμαι, και νομίζω ότι δε θα είχε νόημα. Παρά το γεγονός ότι ο Seb είναι φίλος μου, ο Lewis τρέχει με κινητήρα Mercedes, και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα.

Δεν προσπάθησα να ευνοήσω κανέναν και δεν ευνόησαν κανέναν. Ασφαλώς πρέπει να ήτα παρεξήγηση. Δεν είναι δική μου ιδέα. Προσπαθώ να βγω εκτός της αγωνιστικής γραμμής για όλους. Κάνω απλά κάτι δικό μου.


[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr