Video: Νέα διαφήμιση για το BMW Vision EfficientDynamics μας δείχνει το i8

Σχετικά άρθρα


Θυμάσαι κάτι φωτογραφίες και ένα video που είχαμε δει με ένα ΒMW i8 (aka Vision EfficientDynamics) να γυρνά στην πίστα του Abu Dhabi; Τελικά τότε γύριζαν ένα διαφημιστικό το οποίο βγήκε στον αέρα μέσα στον Μάιο. Να θυμίσω ότι το μοντέλο θα είναι έτοιμο το 2013 με τιμή γύρω στα €150.000.

Το πρωτότυπο της Φρανκφούρτης φορούσε έναν 3-κύλινδρο turbo diesel ο οποίος συνδυαζόταν με έναν ηλεκτροκινητήρα στον μπροστά άξονα και με έναν πλήρως υβριδικό στον πίσω Η συνολική του ιπποδύναμη ανερχόταν στα 328 άλογα ικανά ώστε να κάνουν τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 3.76 λίτρα/100 χλμ και εκπομπες 99 γρ CO2/χλμ.

Το μοντέλο παραγωγής θα φορά έναν βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα με τον λόγο να είναι ότι οι υπεύθυνοι της BMW θέλουν να πουλήσουν το i8 σε όλο τον κόσμο αφού οι πετρελαιοκινητήρες έχουν πραγματική σημασία μόνο στην Ευρώπη.

http://www.youtube.com/watch?v=lV3DmhubghQ

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...