Και νέο video κατά την διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του Toyota FT-86 έδωσε το FT86club. Το FT-86 δοκιμάζεται στο Nurburgring και φορά τον boxer ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.0-λίτρων απόδοσης 200 ίππων. Ο κινητήρας διαθέτει την D-4S τεχνολογία της Toyota. Η τεχνολογία D-4S συνδυάζει άμεσο ψεκασμό με ψεκασμό στην εισαγωγή των βαλβίδων.

Θα υπάρχουν δύο 6-τάχυτα κιβώτια, ένα μηχανικό και ένα αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Εκτός αυτού, το πισωκίνητο αυτοκίνητο θα διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και έχει κατασκευαστεί πάνω στην νέα front-engined, rear-wheel drive πλατφόρμα της Subaru που παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο.

Ντεμπούτο θα κάνει μέσα στο έτος με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το 2012. Σε Ευρώπη και Ιαπωνία θα πωλείται κάτω από το σήμα της Toyota, ενώ στην Αμερική θα πωλείται από την Scion, με το πρωτότυπο της FR-S Concept, να παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη. Σε ότι αφορά το μοντέλο της Subaru, αυτό θα διαθέτει ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά θα διαθέτει εντελώς ξεχωριστή σχεδίαση.

[Πηγή: FT86Club]