Το ότι οι εκατομμυριούχοι του κόσμου αγαπάνε τα Mercedes-Benz, Audi και ΒMW δεν είναι κάτι που μας προκαλεί έκπληξη. Μια νέα αναφορά όμως φαίνεται ότι Αμερικάνοι που έχουνε γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, φαίνεται ότι λατρεύουν και τα Hyundai.

Σύμφωνα με τον John Krafcik, CEO Hyundai Αμερικής, το 6% των κατόχων της πιστωτικής κάρτας American Express Centurion (η αλλιώς η λεγόμενη “Black Card”) αγοράζουν ένα Hyundai. Απλά να σου πω ότι για να σου δώσει η τράπεζα μια τέτοια κάρτα θα πρέπει να έχεις ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μεγαλύτερο των 1.3 εκατ. δολαρίων αλλά και περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν τα 16.3 εκατ. δολάρια!

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μιλάνε για πολύ πλούσιους ανθρώπους που μπορούν να αγοράσουν ότι αυτοκίνητο επιθυμούν. Αυτό κάνει την Hyundai να μπει στην ίδια κατηγορία με αυτή των premium brands όπως BMW, Bentley, Audi, Mercedes κτλ. Ποιος θα το περίμενε;

Τέλος ο Krafcik δήλωσε ότι το Genesis θα αποκτήσει και τετρακίνητη έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή από το 2013 και μετά.

[Πηγή: Wall Street Journal | Photo Copyright: REUTERS/Truth Leem]