Και οι οδηγοί της McLaren “προστατεύουν” τον Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

Νωρίτερα, γράψαμε ότι ο Jonathan Neale γελά όταν διαβάσει τις φήμες περί αντικατάστασης του Martin Whitmarsh στην προεδρία της McLaren. Τώρα, διαβάζουμε ότι και οι οδηγοί της βρετανικής ομάδα στηρίζουν απόλυτα τον πρόεδρό τους και πως όλες αυτές τις φήμες τις θεωρούν “σκουπίδια”. Ο Lewis Hamilton δηλώνει για τον Βρετανό:

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει αυτό. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα είναι η καλύτερη από ποτέ, και συνεχώς βελτιώνεται. Είναι στην ομάδα εδώ και 23 χρόνια και κάνει φανταστική δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχουν σχέδια γι’ αυτόν να πάει πουθενά. Για μένα, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος για να συνεργαστείς, και εγώ προσωπικά νιώθω ότι είναι εξαιρετικός για την ομάδα. Είναι πολύ παθιασμένος με τους αγώνες. Για μένα, κάθε φορά που είχα πρόβλημα με την ομάδα, πήγαινα στον Martin. Είναι πολύ ανοιχτός, συζητάμε πράγματα και τα ξεκαθαρίζουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ακούει πολύ τους οδηγούς.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του Jenson Button για το αφεντικό του.

Λέγεται ότι η θέση του μέσα στην ομάδα δεν είναι σίγουροι, για τους τεχνικούς και για τους μηχανικούς. Αυτά είναι σκουπίδια.


[Πηγή: Daily Star]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...