Vettel: Όχι απόλυτα ικανοποιημένος

Σχετικά άρθρα

Όταν είσαι μαθημένος στην πρώτη θέση, έχεις ακόμα έναν λόγο για να μην σου αρέσουν οι υπόλοιπες. Ο Sebastian Vettel, μετά από τη δεύτερη θέση στο Silverstone, θέλει να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Ο Γερμανός, ωστόσο, τονίζει ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σημερινή ημέρα και πως η Ferrari μπορεί να τους δυσκολέψει. Φυσικά, γνωρίζει ότι έχει το ταχύτερο μονοθέσιο και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευθεί για άλλη μια φορά, αυξάνοντας ακόμα περισσότερα τη διαφορά του στον βαθμολογικό πίνακα.

Είχε κρύο εκεί έξω σήμερα! Ήταν διασκεδαστικό, η πίστα γλιστρούσε πολύ με τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά κάναμε πολλούς γύρους και το μονοθέσιο φαίνεται εντάξει, αν και δεν είμαι 100% ικανοποιημένος ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο, αλλά σε αυτό το στάδιο, έχουμε λίγη ακόμα δουλειά να κάνουμε. Η Ferrari δείχνει ανταγωνιστική, για τη McLaren είναι λίγο πιο δύσκολο να κρίνουμε, αλλά θα δούμε. Δεν ξέρω τις συνθήκες για αύριο. Η πρόβλεψε μιλάει για βροχή, αλλά αυτό εξαρτάται από το πότε θα έρθει.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...