Tost: Vettel και Hamilton οι καλύτεροι της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Πολλή συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το ποιος και ποιοι είναι οι καλύτεροι οδηγοί της Formula 1. Το πρώην αφεντικό του Sebastian Vettel, Franz Tost, ονομάζει τον Γερμανό τον καλύτερο πιλότο αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτόν, δεύτερος είναι ο Lewis Hamilton, μπροστά από τους Fernando Alonso και Nico Rosberg.

Για μένα, η σειρά πάει έτσι: Vettel, Hamilton, Alonso, Rosberg. Για τον Vettel δε χρειάζονται πολλά σχόλια. Παίρνει τα πάντα μέσα και έξω από το μονοθέσιο, κάτι που πρέπει να κάνει ένας Πρωταθλητής.

Ο Hamilton πραγματικά μου αρέσει. Ο τρόπος του είναι αυτός που πρέπει να τρέχουν τα παιδιά στη Formula 1. Είναι επιθετικός και, φυσικά, αυτό κοστίζει μερικές φορές, αλλά προσφέρει θέαμα. Ο Alonso είναι τρομερά έξυπνος, στο αυτοκίνητο και στην πολιτική της ομάδα, και ο Rosberg πιστεύω ότι θα μπορούσε να κερδίσει το πρωτάθλημα όταν έχει ένα καλό μονοθέσιο.

Συμφωνώ με τους 4 οδηγούς που αναφέρει ο Tost, αλλά διαφωνώ με τη σειρά και το έχω αιτιολογήσει.

[Πηγή: Formula 1 | Photo Copyright: Peter Fox/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...