Hamilton: Είμαστε παντού πολύ καλοί

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton, παρά τον 4ο καλύτερο χρόνο, έδειξε ανταγωνιστικός. Ο “Billion Dollar Man” δοκίμασε πολλές ρυθμίσεις, όπως και ο Jenson Button, με τη McLaren να χρησιμοποιεί μπλε μπογιά στο δεξί μέρος της MP4-26 για να κατανοήσει καλύτερα τη ροή του αέρα. Ο Βρετανός δηλώνεις, επίσης, πως τα μονοθέσια που ήταν μπροστά θα είναι και πάλι μπροστά. Τέλος επισημαίνει την ανάγκη εύρεσης ενός καλού set-up για το Σαββατοκύριακο.

Κάναμε κάποιους γύρους στο στεγνό κατά τη διάρκεια του P2, αλλά δεν κάναμε πάρα πολλούς, λόγω των ευμετάβλητων συνθηκών. Στην πραγματικότητα, ξοδέψαμε τον περισσότερο χρόνο στους γύρους εισόδου για να δοκιμάσουμε πτέρυγες και να βρούμε ποια επίπεδα κάθετης δύναμης θα χρησιμοποιήσουμε. Δείχνουμε πολύ καλοί στο βρεγμένο, αλλά νομίζω ότι το μονοθέσιο είναι πολύ σταθερό και στο στεγνό. Είναι δύσκολο να κάνεις το αυτοκίνητο ανταγωνιστικό με και χωρίς το DRS, έτσι θα είναι πραγματικά κλειστή μάχη. Αν και τα μονοθέσιο φαίνονται ίδια, ως συνήθως θα είναι μπροστά.

Είχα μια μεγάλη στιγμή φτάνοντας στην Blanchimont, στο P1. Πάτησα σ’ ένα μικρό ποτάμι, πρέπει να πήγαινα με 150 μίλια/ώρα, και γλίστρησα πολύ. Χαίρομαι που ήμουν σε αρκετή εγρήγορση για να το διορθώσω, διαφορετικά διαφορετικά θα χτυπούσα με τις 4 γωνίες και με τις δύο πτέρυγες. Οι κορυφαίες 3 ή 4 ομάδες όλες δείχνουν ανταγωνιστικές. Τώρα, η πρόκλησή μας είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές με τις πτέρυγες και τα επίπεδα κάθετης δύναμης.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα