Webber: Όχι στο όριο

Σχετικά άρθρα

Ο Mark Webber έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές. Όπως είναι λογικό, ο Αυστραλός δεν έχει πάρει το 100% της RB7, καθώς έκανε πολλές και διαφορετικές ρυθμίσεις με τους μηχανικούς του. Παρόλα αυτά, η το αυστριακό μονοθέσιο δείχνει πολύ γρήγορο, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι το ταχύτερο. Ο 34χρονος δήλωσε για τη σημερινή μέρα:

Ο καιρός ήταν λίγο άνω-κάτω σήμερα. Κάναμε κάποιους στεγνούς γύρους, αλλά μόνο 4. Δύο γύρους με μαλακά και δύο με μεσαία ελαστικά. Από την άλλη, κάναμε κι άλλες δουλειά, κοιτάζοντας το ύψος του μονοθεσίου, την ισορροπία των φρένων και όλα αυτά, πριν φτάσουμε στο όριο. Πρέπει να βγούμε και να κάνουμε γύρους, αλλά από την άλλη όψη του νομίσματος, πρέπει να κρατήσουμε ελαστικά για το Σάββατο και την Κυριακή. Τα kerbs είναι το πιο δύσκολο πράγμα εδώ όταν είναι βρεγμένα, οι λευκές γραμμές είναι σαν πάγος και είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...