Η Lincoln ετοιμάζει 7 νέα μοντέλα έως το 2014

Σχετικά άρθρα

Η Lincoln σίγουρα τον τελευταίο καιρό δεν περνά και την καλύτερη φάση της, αλλά η μητρική Ford φαίνεται ότι σχεδιάζει να την επαναφέρει στην ζωή με 14 νέα και ανανεωμένα μοντέλα έως το 2014. Η Ford πέρυσι είχε ανακοινώσει ότι θα επενδύσει 1 δις δολάριας για να αναπτύξει αναβαθμισμένες εκδόσεις των MKS, MKZ, MKX, MKT και Navigator ενώ είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσουν ένα νέο entry-level sedan και ένα μικρό crossover.

Για να τα κάνει να ξεχωρίζουν από αυτά μοντέλα της Blue Oval, τα νέα αυτοκίνητα της Lincoln θα διαθέτουν αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή, κιβώτιο ταχυτήτων με κουμπιά και μια μοναδική κεντρική κονσόλα. Επιπλέον θα διαθέτουν σπορ εξατμίσεις, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, 4-κίνητες εκδόσεις και νέα ανάρτηση έτσι ώστε να μπορεί να έχει την άνεση των Lexus και την απόκριση των BMW.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το πρώτο μοντέλο θα είναι το νέο MKS το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...