Η Honda θα παρουσιάσει το νέο NSX το 2014;

Σχετικά άρθρα

To ότι η Honda θα κατασκευάσει το νέο NSX, πλέον το θεωρούμε δεδομένο, αφού ο CEO της εταιρίας, το έχει επιβεβαίωσει σε πρόσφατες δηλώσεις του. Άρα τι μένει τώρα, απλά να δούμε το πότε θα παρουσιαστεί αλλά και το πως θα μοιάζει. Το Auto Express, επικαλείται ανώνυμη πηγή, και αναφέρει ότι το νέο NSX θα βασίζεται στο πρωτότυπο Acura που χρησιμοποιεί ο Tony Stark στη νέα ταινία The Avengers, παρότι εκπρόσωπος της Acura, είχε δηλώσει ότι το πρωτότυπο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ταινία και μέχρι στιγμής δεν έχουνε σχέδια για να το περάσουν στη παραγωγή.

Το βρετανικό περιοδικό συνεχίζει και αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα φορά έναν V6 3.5 έως 3.7-λίτρων και θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Παραμένει ασαφές το πως θα λειτουργεί η διάταξη αυτή, αλλά οι φήμες θέλουν τον V6 να δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, την ώρα που οι ηλεκτροκινητήρες θα δίνουν κίνηση στους μπροστά, κάνοντας το νέο NSX τετρακίνητο.

Το σώμα του και το σασί του θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα τεθεί απέναντι από το Nissan GT-R με κόστος γύρω στις £65.000 (€75.000)

[Πηγή: Auto Express | Photo Copyright: W.E.N.N.]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...