Χθες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας The Avengers φωτογραφήθηκε αυτό το νέο πρωτότυπο της Acura, το οποίο το οδηγεί ο Iron Man ,Tony Stark (κατά κόσμων Robert Downey Jr.). Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο του Central Park της Νέας Υόρκης και σε αυτή φαίνονται εκτός του Stark, οι Thor και Loki να κοιτάνε το πρωτότυπο. Αν θυμάσαι καλά, στις προηγούμενες δύο ταινίες, ο Stark οδηγούσε Audi R8, αλλά η συμφωνία που έχει κάνει η Acura με την Marvel Comics, έφερε αυτό το αυτοκίνητο ώστε να αντικαταστήσει το R8 Spyder του Iron Man 2.

Επειδή χθες που κυκλοφόρησε η είδηση έγινε ένας μικρός χαμός σχετικά με το αν πρόκειται το πρωτότυπο αυτό να βγει στη παραγωγή, ο εκπρόσωπος της Acura, Gary Robinson, μίλησε με το Autoblog.com, όπου δήλωσε ότι το πρωτότυπο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ταινία και μέχρι στιγμής δεν έχουνε σχέδια για να το περάσουν στη παραγωγή. Oλοκλήρωσε ότι υπάρχει στα πλάνα τους η παραγωγή ενός νέου sportcar, αλλά δεν μπορεί να μας πει αυτή τι στιγμή περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2012.

[Πηγές, Photos Copyright: SuperHeroHypeWorstPreviews.comW.E.N.N., Autoblog.com]

 • MrProudGreek

  Αυτη η αμερικανια δεν πιανει μια μπροστα στο R8

  • +φωνώ! αλλά τα χρήματα της acura ήταν μάλλον περισσότερα από αυτά που έδινε η Audi

 • LJ

  Πολυ cool αμαξι, ενα τετοιο χρειαζεται η Acura για να αυξησει τις πωλησεις της και να ανυψωσει το πολυ πεσμενο brand image της.

  Μπροστα τοu ακομα κ το R8 φαινεται λιγο ξεπερασμενο σχεδιαστικα.

 • γαμώ τα παλικάρια ο Robert…
  το Acura μοιάζει πολύ με mazda ή ιδέα μου είναι…
  δείτε τη μούρη, τον προφυλακτήρα, τη μάσκα…

 • Taseasxxx

  Από πίσω μου μοιάζει με opel gt πάντως…