Ο Marchionne θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά με την Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

H Alfa Romeo θα ξεκινήσει να πουλά ξανά μοντέλα της το 2013 στην Αμερική και ο Sergio Marchionne αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά σε σχέση με την Ευρωπαϊκή, διορίζοντας μάλιστα και νέο αφεντικό αποκλειστικά για την Βόρειο Αμερική. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Autonews, ο CEO της Fiat και της Chrysler, δήλωσε ότι είναι ευκολότερο να δημιουργήσουν μια θετική εικόνα στην Αμερική για την Alfa Romeo, παρά να ασχοληθούν περισσότερο με την εικόνα της Alfa στην Ευρώπη, που την χαρακτήρισε διαβρωμένη. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αρχικά θα ασχοληθούμε την προώθηση της μάρκας στην Αμερική και μετά θα ασχοληθούμε με την Ευρώπη. Έχουμε ήδη κάνει δημοσκοπήσεις στην αγορά της Αμερικής που μας δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία για τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo. Παρότι την μεγάλη απουσία μας από την Αμερικάνικη αγορά (έφυγε το 1995) η Alfa Romeo, είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτου στον κόσμο και νομίζω ότι θα αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή τη φορά.

Το αμερικάνικο αφεντικό θα καλυφθεί από κάποιο από τα στελέχη είτε της Fiat είτε της Chrysler. Στόχος του Marchionne είναι η Alfa Romeo να πουλά 400.000 μονάδες έως το 2014.

[Πηγή: Autonews | Photo Copyright:  REUTERS/Todd Korol]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio...
Autoblog.gr