Spy Photo: BMW M3 2014

Σχετικά άρθρα

Renderings φωτογραφίες της νέας BMW M3 έχουμε δει και η BMW μετά την παρουσίαση της νέας 3-αρας, πήγε την ολοκαίνουργια M3 στο Nurburgring με το τελικό bodykit και με λιγότερο καμουφλάζ, έτσι ώστε να κάνει εκεί νέες δοκιμές εξέλιξης. Το πρωτότυπο διαθέτει τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων, φουσκωμένα φτερά, νέους προφυλακτήρες και διαχύτη.

Μέχρι στιγμής την έχουμε δει σε παλαιότερες spy photos αλλά και σε video με τον ήχο με τον V6 κινητήρα της. Από μηχανικής πλευράς οι φήμες μιλούν για έναν bi ή tri-turbo αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι η νέα M3 θα φορά έναν V6 3.2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 450 ίππων αφού η BMW πρόσφατα κατέθεσε στο Γερμανικό γραφείο ευρεσιτεχνίας τα σχέδια ενός V6 κινητήρα που διαθέτει 2 turbo.

Η BMW F80 M3 Sedan είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, πριν από το coupe F82 M4 και αναμένετε να ντεμπουτάρει στην έκθεση της Φρανκφούρτη του 2013 σε μορφή παραγωγής. Επίσης δες ακόμη 2 renderings φωτογραφίες για το πως μπορεί να μοιάζει η M3 από τον Theophilus Chin.

[Πηγή: BMWBlogTheophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...