Η Ιταλία είναι η επόμενη Ελλάδα στο 100πλάσιο σε ότι αφορά τα οικονομικά προβλήματα, αλλά ο θεός Silvio Berlusconi δεν καταλαβαίνει και πολλά. Σύμφωνα με την αγγλική Telegraph, η Ιταλική Κυβέρνηση παρήγγειλε 19 θωρακισμένες Maserati Quattroporte για να τις χρησιμοποιούν τα κυβερνητικά στελέχη. Ο δικός μας πρωθυπουργός (aka GAP) έχει μια θωρακισμένη S-Class την ίδια που έχει και ο Δανός πρωθυπουργός ενώ η Angela Merkel διαθέτει έναν στόλο θωρακισμένων οχημάτων και των τριών Γερμανικών premium αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πάλι, προτίμησε μια θωρακισμένη Jaguar XJ Sentin. Τι και αν ο Berlusconi ανακοίνωσε μέτρα εξοικονόμησης 2.5 δις ευρώ; Οι 19 Maserati δεν είναι και τόσο μεγάλο έξοδο, αφού η κάθε μια στοιχίζει μόνο 200.000 ευρώ, στην απλή έκδοση, όχι στην θωρακισμένη.Τελικά οι πολιτικοί είναι ίδιοι παντού.

[Πηγή: Telegraph]

 • Pterarxos

  Στηρίζει την εγχώρια βιομηχανία in other words. :-D

 • Achilleas

  και μετά κάνουμε παράπονα εμείς οι αχάριστοι οι Έλληνες για τις 2 θωρακισμένες 7άρες που πήραν,προ καιρού δύο Έλληνες υπουργοί (νομίζω).Ορίστε αχάριστε Έλληνα φορολογούμενε οι Ιταλοί με θωρακισμένες Quattroporte  βολτάρουν, οι δικοί μας στο πηγάδι κατούρισαν ? Τέτοια να ανεβάζεις ΑΒ μήπως βάλουμε μυαλό.Maserati κυριοί….. εεεεε ρε Lada  που μας χρειάζεται……

 • freedoom1013

  Συγγνώμη, τι έγινε με τη διάταξη περί κυβισμού μέχρι 1400 κ.ε.?
  Στον ΓΑΠ αναφέρομαι.

  • Achilleas

   1.4 για μεγάλες πόλεις και 1.8 για επαρχία , αλλά κάτι άκουα οτί όλοι τους κατέληξαν με υβριδικά Lexus  RX 450h  , γιατί νομίζω οτι το πήγαν με τισ εκπομπές ρύπων, αλλά δεν είμαι σίγουρος…..πάαααααλι τους ρίξανε τους πολιτικούς μας , ααααχ πόση ακόμα αδικία μα πόση……

 • hellboy

  κοβουνε απο τον κοσμο τους υπερφορολογουν οπως εδω και αυτοι παραγγελνουν μαζερατι.και μετα λενε δεν εχει το κρατος….ρε κολο ιταλοι πολιτικοι εχετε δημοσιο χρεος 2τρις και κανετε οτι σας κατεβει.

 • Bill Z4

  Κατά τον άνδρα και το σπαθί.
  Η Μαζεράτι είναι Ιταλικό προιόν και καλά κάνει ο Πάπι
  Η Μερσεντέ και Άουντι είναι Γερμανικές και καλά κάνει η Αγγελική
  Η Τζαγκουαρ είναι Αγγλική και καλά κάνει ο Κάμερον
  Οι δικοι μας πρέπει να πάρουν λεωφορείο,και πολύ τους είναι.Γιατί φρόντισαν να διαλύσουν ότι παραγωγική μονάδα υπήρξε σ’αυτόν τον τόπο.

  • Tsou Kostas

   οι δικοι μας πρεπει να παρουν τζατζικι με σασμαν, γιατι μονο αυτο παραγουμε πια.

  • τι σασμάν παράγουμε??