Ο Hamilton ανησυχεί για την αντίδραση των οπαδών του Massa

Σχετικά άρθρα

Τους ξέραμε σαν φίλους, αλλά φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει, η φιλία έγινε έχθρα. Πολλά έχουν γίνει εντός πίστα, καθώς έχουν… ταλαιπωρήσει σε αρκετά Grand Prix τους αγωνοδίκες. Ο λόγος, φυσικά, για τους Lewis Hamilton και Felipe Massa, δύο οδηγοί που σπάνια θα έρθουν δίπλα-δίπλα δίχως να έχουν επαφή ή σύγκρουση, τουλάχιστον αυτό έχουμε δει σχεδόν σε όλα τα μεταξύ τους προσπεράσματα ή σε όλες τις απόπειρες για προσπέρασμα.

Αύριο ξεκινάει το τελευταίο αγωνιστικό 3ήμερο για τη φετινή σεζόν. Γίνεται στο Interlagos της Βραζιλίας, εκεί όπου οι οπαδοί της Ferrari και του Massa δημιουργούν πάντα “καυτή” ατμόσφαιρα. Το 2008 την τιμητική του είχε ο Hamilton, αφού ήταν αυτός που διεκδικούσε το πρωτάθλημα, όπως, άλλωστε, και ο Βραζιλιάνος. Φέτος, όμως, θα έχουν να του… σύρουν πολλά περισσότερα, λόγω της σχέση του με τον Massa και όλων όσων έχουν συμβεί. Για τη συμπεριφορά αυτή ανησυχεί και ο “Billion Dollar Man”, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έχει ν’ αντιμετωπίσει.

Δεν έχω ιδέα για το ποια θα είναι η αντίδρασή τους. Ξέρω ότι έχω εξαιρετική υποστήριξη κάθε φορά που ήμουν στη Βραζιλία. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν οπαδοί του Felipe που θα είναι λιγότερο ευτυχισμένοι. Ήταν δύσκολο όταν αγωνιζόμουν με τον Felipe για το πρωτάθλημα, ωστόσο νομίζω ότι θα είναι εντάξει. Αν όχι, θα είναι ενδιαφέρον.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα