Την Τετάρτη στο Τόκιο η Subaru θα παρουσιάσει και αυτή την έκδοση παραγωγής του BRZ, την δική της έκδοχης του Toyobaru. Την Κυριακή, η Toyota έδωσε τις φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες από το GT 86, την έκδοση παραγωγής του FT-86, την ώρα που η Subaru αναμένεται να το δώσει τις φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του μοντέλου ίσως και σήμερα.

H Subaru παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες το πρωτότυπο BRZ STI Concept στο Los Angeles και σύμφωνα με το SubaruBRZForum, οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν την Αμερικάνικη έκδοση του BRZ παραγωγής στην έκθεση του Detroit στις αρχές του 2012. Το τι διαφορές θα έχει με την ευρωπαϊκή έκδοση δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω αυτή τι στιγμή, με την Ευρωπαϊκή έκδοση να φημολογείται ότι αποδίδει 213 άλογα, τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 6.0 δευτ. και να έχει τελική ταχύτητα 225 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις στην Αμερική, αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2012 με αρχική τιμή γύρω στα 25.300 δολάρια.

Ανανέωση: Κυκλοφόρησε η παραπάνω σκαναρισμένη φωτογραφία που υποτίθεται ότι μας δείχνει την έκδοση παραγωγής και τελικά αποδίδει 200 άλογα, όσα ακριβώς και το GT 86.

[Πηγή: Subaru BRZ Forum, FT86Club]