Raikkonen: Δε θα είναι δύσκολη η επιστροφή μου

Σχετικά άρθρα

Έχουμε διαβάσει απόψεις αρκετών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Kimi Raikkonen θα τα βρει σκούρα στους πρώτους του αγώνες με τη Lotus Renault GP. Ωστόσο, ο “Iceman”, σε αντίθεση με τις απόψεις αυτές, πιστεύει ότι γνωρίζει καλά το άθλημα, οπότε δε θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν να προσαρμοστεί, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι ο καλός Kimi είναι ταχύτατος, τα δύο χρόνια αποχής δεν είναι πολλά, ενώ δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, για όσους τον συνδέουν με τον Michael Schumacher.

Πριν από τα δύο μου χρόνια στα rally, είχα 9 σεζόν, 157 αγώνες και 18 νίκες στη Formula 1. Ξέρω καλά το άθλημα. Όταν πήγα στα rally και όταν δοκίμασα στα NASCAR, υπήρχαν πάρα πολλά να μάθω, αλλά με τη Formula 1 αισθάνομαι ότι ήρθα στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να περιμένω για να είμαι και πάλι πίσω από το τιμόνι.

Ελπίζω να μη χρειαστώ πολύ χρόνο για να ξαναβρώ την ταχύτητά μου. Έχω τα περισσότερα κίνητρα από ποτέ, και δε νομίζω ότι έχω χάσει κάποια από την ταχύτητά μου. Τα ελαστικά θα είναι το πιο δύσκολο, φυσικά, αλλά δεν ανησυχώ. Αν και τα τεχνικά ζητήματα δε φαίνεται ν’ αλλάζουν πολύ, σε πολλές περιοχές είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να επανασχεδιαστούν. Έτσι, τα μονοθέσια θα είναι διαφορετικά την επόμενη σεζόν. Η σειρά θα μπορούσε ν’ αλλάξει, κάτι που θα είναι ενδιαφέρον.

Ο 32χρονος αναφέρθηκε και στην πτώση που είχε με το snowmobile, λέγοντας πως το θέμα πήρε, κακώς, τόση δημοσιότητα.

Έμεινα έκπληκτος από το πόση προσοχή πήρε η πτώση μου από το snowmobile. Μπορείτε να δείτε τι έγινε στο YouTube, και ήταν, ίσως, η πιο μικρή και αργή πτώση που είχα ποτέ. Είναι σχεδόν ενοχλητικό!


[Πηγή: Lotus Renault GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...