Spy Photo: Το εσωτερικό του Audi R8 e-tron

Σχετικά άρθρα

To AudiBlog ανέβασε δύο φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν το εσωτερικό της έκδοσης παραγωγής του Audi R8 e-tron το οποίο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μέσα στο 2012. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η Audi έχει τοποθετήσει νέο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα υπάρχει πλέον ο επιλογέας για το σύστημα ελέγχου και ψυχαγωγίας MMI ενώ ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου έχει αλλαχθεί σε σχέση με αυτόν της pre-production έκδοσης.

Το αυτοκίνητο φορά 4 ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 313 ίππων με 450 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.600 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.8 δευτ. Η χωρητικότητα των μπαταριών είναι 53 KWh και δίνει την δυνατότητα στο supercar να έχει αυτονομία 250 χλμ. Η επαναφόρτιση τους γίνεται μέσα σε 6 έως 8 ώρες μέσω απλής οικιακής πρίζας ενώ με χρήση ταχυφορτιστή ο χρόνος αυτός μειώνεται στις 2.5 ώρες.

Οι άνθρωποι της Audi έχουν σκεφτεί τα πάντα και έτσι τοποθέτησαν τις υδρόψυκτες μπαταρίες λιθίου βάρους 550 κιλών πίσω από τα καθίσματα ώστε και το e-tron να έχει αναλογία βάρους 42:58 ίδια με αυτή του R8 V10.

To αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο αλλά “by default” η κίνηση μεταφέρεται κατά 70% στους πίσω τροχούς και σε περιπτώσεις που χρειαστεί, η κίνηση μπορεί να μεταφερθεί στον τροχό που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει το αυτοκίνητο ξανά πρόσφυση. Η Audi εφοδίασε επίσης το e-tron με ένα σύστημα “Torque Vectoring” το οποίο επιτρέπει στο supercar να εξαλείψει τα φαινόμενα υπόστροφης και υπερστροφής. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 1000 μονάδες με την τιμή του να κυμαίνεται γύρω στις €100.000.

[Πηγή: AudiBlog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα