Αυτό είναι το νέο Kia Cee’d 2012

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε την πρώτη φωτογραφία από το νέο Cee’d το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Η δεύτερη γενιά του Cee’d έχει κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του νέου Hyundai i30 και στιλιστικά είναι πιο μυώδες και σπορ από το τωρινό μοντέλο, διαθέτοντας LED φλας στους καθρέπτες, LED φωτιστικά σώματα και την νέα γρίλια της εταιρίας. Αναμένεται να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, με τον χώρο της καμπίνας να αυξάνεται. Στο εσωτερικό έχουνε χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, η κονσόλα είναι ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό, όπου υπάρχει και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο και μηχανικά θα φορά τόσο τον 1.600αρη diesel με εκπομπές CO2 μικρότερες των 100 γρ/χλμ. Επίσης οι φήμες θέλουν να τοποθετείται και ο νέος 1.600αρης GDI turbo της Hyundai στην τρίπορτη hothatch έκδοση, έτσι ώστε να τεθεί απέναντι στα υπόλοιπα hothatch της κατηγορίας του όπως το VW GTI, Opel Astra OPC, Leon Cupra, Ford Focus ST κτλ. Η Staton Wagon έκδοση αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Kia unveils sporty and sophisticated new cee’d

FRANKFURT) 10 January, 2012 – The new Kia cee’d combines styling typically found on a sporty coupe with the space and functionality of a five-door hatch.

Upmarket exterior design immediately gets your attention, with details like chrome framed windows and muscular lines on the bonnet. The stunning exterior design is complemented by an ergonomic, driver oriented control panel and refined interior, with a strong focus on quality of materials.

The new Kia cee’d is a technically sophisticated, highly competitive, C-segment entry wrapped up in Kia’s award-winning design and industry leading 7-Year warranty.

New cee’d will be available across Europe from second quarter 2012, with the precise on-sale date depending on market, and will make its world premiere at the 82nd Geneva International Motor Show on March 6, 2012 (press day).

An all-new Kia Cee’d will be launched at the Geneva motor show in March.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...