Αν στο αίμα σου κυλά τόση αδρεναλίνη που θέλεις συνέχεια να βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή, να τρέχεις σε αγώνες αλλά και εννίοτε να κάνεις drift με αυτή, τότε δεν θα σκεφτείς και πολύ, αν ποτέ χρειαστεί να κόψεις το ένα σου δάχτυλο για να τρέξεις στο επόμενο πρωτάθλημα του Superbike, θα το κάνεις χωρίς ενδοιασμούς. Ακριβώς αυτό έκανε και ο αναβάτης της Suzuki John Hopkins, ο οποίος αποφάσισε να κόψει το ένα του δάχτυλο το οποίο το είχε χτυπήσει ενώ είχε πέσει στο Τσέχικο Grand Prix. Συνολικά έκανε 6 εγχειρήσεις ξοδεύοντας αρκετά δολάρια σε γιατρούς, αλλά επειδή δεν έβλεπε αποτέλεσμα και θέλοντας να μην χάσει τη νέα σεζόν του 2012, αποφάσισε να κόψει το δάχτυλο του.

Στο Twitter του γράφει:

Well after 6 surgeries & Thousands of $’s spent on Rehab etc its a shame it had to come to this… (see picture above). Good news is that it already feels better than it has for months & I’ll be ready to race in Phillip Island for Rnd. 1 ! No motivation lost !

και συνεχίζει, δείχνοντας ότι δεν έχει χάσει το χιούμορ του:

With it being Friday the 13th I should have asked the Doctor to wear the mask and dress up like “Jason” as they chopped the finger ; ) Ha Ha

Δεν μπορούσε να περιμένει και αυτός ακόμη λίγους μήνες; Μπορούσε να οδηγεί αυτό το πατίνι αν δεν μπορούσε να μείνει σπίτι. Φρέσκο πράγμα, μόλις την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε στην CES.

[ Πηγή: Axis of Oversteer | via: Jalopnik | Ευχαριστώ για τα video τον Γιώργο και τον Μπάμπη]

  • Dj-aerox

    ναι αλλα θα μπορει να παταει με ακριβεια οπως πριν τα φρενα? το σιγουρο ινε οτι θα πιεζονται πολυ παραπανω τα αλλα 3 δακτυλα του στο φρεναρισμα!

    • Diapragmateftakis

      den xrisimopioun sta frena pote parapanw daxtila apo 2 (dikti k meso)

  • δε λέω ότι δεν είναι δύσκολο κ θέλει τρελά χέρια για να κάνεις drift με μηχανή αλλά σα το drift με τα αυτοκινήτα δεν είναι με τπτ!!!

  • σαν την τρελλα δεν εχει!!!! παντωσ σε κατι παρομοιο ειχε φτασει και ο θεοσ COLIN na κανει…κατι το οποιο δεν χρειαστικε!!!!!!