Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουνε πάνε στην Σκανδιναβία τα μοντέλα τους ώστε να κάνουν εκεί χιλιόμετρα δοκιμών σε ακραίες χειμερινές συνθήκες. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που γράφουν χιλιόμετρα στον Αρκτικό Κύκλο, βρίσκεται και η facelift έκδοση της Panamera. Οι άνθρωποι της Porsche έχουνε καμουφλάρει το μπροστά μέρος ενώ στο πίσω, έχουνε βάλει ένα πλαστικό, πάνω από τον πραγματικό προφυλακτήρα.

Από στιλιστικής πλευράς η ανανεωμένη Panamera θα διαθέτει νέο μπροστά μέρος, αρκετά παρόμοιας σχεδίασης με αυτό της νέας 911, με νέα νέα φωτιστικά σώματα και LED φώτα ημέρας. Από πλευράς κινητήρων δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές εκτός του ότι όλοι οι κινητήρες θα γίνουν οικονομικότεροι με μειωμένες εκπομπές CO2. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: AMS]

 • δύσκολα γίνονται θαύματα για να κάνουν οι άνθρωποι της Porsche όμορφο αυτό το αυτοκίνητο!

 • Constantine

  Πάρε like !!!!

  Επίσης μου την σπάει να δίνεις 30-40-50-100-150-200.000 για αμάξι και σε 2 χρόνια να του κάνουν facelift . Σεβαστείτε τα λεφτά των αγοραστών σας , σε 2 χρόνια είναι σαν να σου απαξιώνουν το αμαξι . Βγάλτε κατευθείαν νεο μοντέλο 

  • Κώστας

   αυτο που λες συμβαινει πλεον με ολες τις μαρκες και δεν ειναι 2 αλλα του χρονου που θα παρουσιαστει θα ειναι 4 χρονια.

 • myro

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 911 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ 911.