Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την BLS/CLC στην ερχόμενη έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο του 2012 και έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες renderings φωτογραφίες του νέου γερμανικού μοντέλου. Μέχρι στιγμής έχουμε δει φωτογραφίες μέσα από το εργοστάσιο μου δείχνουν το αυτοκίνητο να έχει επιρροές στον σχεδιασμό από τη νέα CLS η οποία έχει με την σειρά της εμπνευστεί από το πρωτότυπο F800 Style concept. Το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα MFA, στην ίδια δηλαδή που έχει χρησιμοποιηθεί και στις νέες A-Class και B-Class. Στο μέλλον θα παρουσιαστεί και η Shooting Brake έκδοση της.

Από πλευράς κινητήρων η λογική λέει ότι θα φορά τους ίδιους με αυτούς που θα φοράνε οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 122 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 203 ίππων. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 1.800αρης απόδοσης 109 και 136 ίππων.

Επίσης, ο Theophilus Chin, ετοίμασε δύο φωτογραφίες με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Scout έκδοση του Skoda Citigo. Βασίζεται στην 5-πορτη έκδοση του Citigo αλλά και στο Volkswagen Cross Up! Concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πλάνα να περάσουν στη παραγωγή τα αυτοκίνητα, αλλά με το VW Group ποτέ δεν ξέρεις.

[Πηγή: Theophilus Chin]