Αυτή είναι η Lotus Evora GTE Formula 1 Special Edition

Σχετικά άρθρα

Η Lotus ανακοίνωσε ότι στη Γενεύη θα παρουσιάσει την Evora GTE Formula 1 Special Edition και ήδη διέρρευσαν φωτογραφίες της. To Caradisiac την φωτογράφησε στον parking της πίστα της Χερέθ, κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών εξέλιξης της Formula 1.

Το αυτοκίνητο, όπως περιμέναμε, είναι βαμμένο στα χρώματα του μονοθεσίου της Lotus. Είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και διαθέτει κόκκινες και χρυσαφί λεπτομέρειες με το νούμερο 10 να βρίσκεται στα φτερά, το νούμερο του μονοθεσίου του Romain Grosjean. Στη Γενεύη ωστόσο, θα βρίσκεται ο Kimi Raikkonen, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα τραβήξει από πάνω της το σεντόνι.

Η έκδοση παραγωγής της Evora GTE ζυγίζει 105 κιλά λιγότερο από την απλή Evora και ο V6 3.5-λίτρων αποδίδει 444 άλογα (από 350). Συνδυάζεται με ένα σειριακό AMT αγωνιστικό κιβώτιο ενώ στο εσωτερικό του φορά carbon bucket δερμάτινα καθίσματα της Recaro.

[Πηγή: Caradisiac]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...