Η αντικαταστάτης της Lamborghini Gallardo θα διαθέτει επαναστατικό σχεδιασμό

Σχετικά άρθρα

The Next Big Thing για την Lamborghini είναι το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Gallardo – η οποία πούλησε ήδη 12.000 μονάδες-, το οποίο μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα το λένε Gabrera και θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2013. Ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, σε δηλώσεις του Car & Driver, δήλωσε ότι η Cabrera θα είναι “πιο ξεκάθαρη σχεδιαστικά” σε σχέση με την Gallardo. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Συνέχεια δηλώνουμε ότι ο σχεδιασμός ενός αυτοκίνητου μας δεν είναι εξέλιξη αλλά επανάσταση, και αυτή τη φιλοσοφία θα ακολουθήσουμε και στο αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Gallardo.

Η entry-level Lamborghini θα συνεχίσει να είναι τετρακίνητη με τον V10 κινητήρα 5.2-λίτρων να δυναμώνει και να αποδίδει κοντά τα 600 άλογα, τα οποία θα περνούν στους 4 τροχούς αποκλειστικά μέσω ενός διπλού συμπλέκτη αυτόματου κιβωτίου.

Ο Winkelmann συμπλήρωσε ότι η Cabrera δεν θα διαθέτει τόσο carbon όσο διαθέτει η Aventador αφού θέλουν να κρατήσουν την τιμή της σε λογικά επίπεδα. Ωστόσο θα είναι ελαφρύτερη από την Gallardo. Θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα του VW Group, MSS (Modular Sports Car System) την ίδια που θα φοράνε τα νέα Audi R8 αλλά και τα νέα μοντέλα της Porsche.

[Πηγή: Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...