Video: Υπαλληλοι μιας αντιπροσωπείας της Mercedes πήραν για “test drive” μια C63 AMG Coupe Black Series

Σχετικά άρθρα


Η νέα Mercedes C63 AMG Coupe Black Series είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν μέσα στο 2011. Ατμοσφαιρικός V8 AMG κινητήρας 6.3-λίτρων απόδοσης 517 ίππων με 620 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4.2 δευτερόλεπτα. Αρκετοί θα την ήθελαν να είναι διαθέσιμη και με μηχανικό κιβώτιο, αλλά η Mercedes αποφάσισε να συνδυάσει τον κινητήρα αποκλειστικά και μόνο με το 7-τάχυτο AMG SPEEDSHIFT MCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ στον πίσω άξονα έχει τοποθετηθεί και ένα μπλοκέ διαφορικό. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το carbon bodykit, τις ρυθμιζόμενες AMG coil-over σπορ αναρτήσεις καθώς και μεγάλα AMG φρένα το κάνουν να γυρίζει στο Nurburgring σε 7:46.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο YouTube ένα video όπου δύο άτομα (πιθανώς υπάλληλοι της αντιπροσωπείας) έχουνε πάρει μια C63 AMG Black Series από μια αντιπροσωπεία της Mercedes στην Οτάβα του Καναδά, και για περισσότερα από 8 λεπτά, το μόνο που κάνουν είναι να παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. Η αστυνομία σίγουρα θα επιληφθεί του θέματος, όπως είχε κάνει με τους δύο υπαλλήλους μιας αντιπροσωπείας της BMW. Το πρωτότυπο video έχει κατέβει από το YouTube, αλλά ένα μέλος του forum MBWorld, φρόντισε να το ξανανεβάσει. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την ιστορία μπορείς να βρεις εδώ, ενώ για το αυτοκίνητο, εδώ.

http://www.youtube.com/watch?v=t0oOXMt0eGA&feature=player_embedded#!

[Πηγή: YouTube, MBWorld]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...