Στη χώρα όπου λεφτά υπάρχουν φαίνεται ξόδεψαν 25 εκατ. ευρώ για να πάρουν νέα Opel Ampera περιπολικά, αλλά τελικά οι Γερμανοί αστυνομικοί, δεν χωράνε μέσα σε αυτά. Ο λόγος δεν είναι ότι οι αστυνομικοί έχουνε παχύνει από τις μπύρες και τα λουκάνικα, αλλά φορώντας όλο τον εξοπλισμό τους (όπλο, χειροπέδες, ασύρματο, σπρέι πιπεριού, κλομπ και χειροπέδες) δεν μπορούνε να χωρέσουν στα καθίσματα του Ampera τα οποία έχουνε σχεδιαστεί για ανθρώπους που δεν φοράνε όλα αυτά γύρω από την μέση τους.

Ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας δήλωσε ότι η αστυνομία θα κρατήσει τα περιπολικά αυτά, ακόμη και αν οι αστυνομικοί δεν χωράνε μέσα τους. Τα περισσότερα από τα περιπολικά έχουνε παραγγελθεί από την αστυνομία του κρατιδίου της Έσσης, εκεί όπου έχει τα κεντρικά της η Opel και έτσι είναι λογικό η κυβέρνηση να υποστηρίζει την άποψη της.

[Πηγή: The Local, Bild]

 • βασικα κανενα αυτοκινητο(ΙΧ) δεν ειναι σχεδιασμενο για δημοσια χρηση !!!!! ολα 8ελουν τισ πατεντεσ τουσ !!!!!

 • hellboy

  χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!!!δεν εδωσε μιζα η οπελ καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχααχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλασικα γερμανικα μιζαδορικα!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  •  δεσ μπορει τοσο καιρο που ασχολουντε με εμασ..να κολλησαν τσοχατζοπουλιτιδα !!!! ποτε δεν ξερεισ !!!  ;-)
   aλλα μπορει να εκαναν και το αλλο κλασικο που γινετε χρονια εδω στο δημοσιο τομεα…δεν ρωταν τη γνωμη αυτοιυ που θα το δουλεψει το οχημα…αλλα αποφασιζει ενασ καρεκλοκευνταρουσ..που δεν ξερει τι σημαινει στην προκειμενη περιπτωση αστυνομια !!!

 • giannis1304

  πολύ περίεργο για opel, στενά τα opel, μα είμαστε σοβαροί;Αποκλείεται. Σίγουρα θα το ακούτε πρώτη φορά. Πάρε παράδειγμα το …best seller Insignia, ο υποψήφιος αγοραστής του insignia μόλις πάρει πρέφα ότι τα άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα είναι πολύ πιο άνετα, είναι αργά, το έχει φορτωθεί ήδη!
  Το ίδιο λοιπόν και με το Ampera.

  Συμφωνώ για τις μίζες, δεν γίνονται μόνο εδώ αυτά, εκείνοι είναι χειρότεροι.

 • Ετσι για να γουσταρουμε…ηλεκτρικα περιπολικα και μετα αντε πιαστε μας. Φιλακια :*

 • pariah

  Μήπως να αλλάξει το insignia σε ampera;;;