Η νέα ναυαρχίδα της Cadillac και το νέο XTS θα κατασκευαστούν πάνω στην Omega πλατφόρμα της GM

Σχετικά άρθρα

Η Cadillac ετοιμάζει 2 νέα μεγάλα μοντέλα, μια νέα ναυαρχίδα και τον αντικαταστάτη της XTS και με τα δύο να κατασκευάζονται πάνω στην Omega πλατφόρμα της GM. Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Car & Driver τα αυτοκίνητα θα διαθέτει μια νέα πίσω ανάρτηση παρόμοια με αυτή που φορά η νέα ATS.

Το πρώτο μοντέλο που θα βγει στην αγορά θα είναι η νέα γενιά της XTS η οποία θα βγει στην αγορά το 2015. Μηχανικά θα φορά τον V6 3.6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 314 ίππων, ένα V8 αλλά και ένα υβριδικό κινητήρα. Η κίνηση θα στέλνεται στους πίσω τροχούς, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό θα υπάρχει διαθέσιμη και τετρακίνητη έκδοση.

Σε ότι αφορά τη νέα ναυαρχίδα της, θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα και θα βασιστεί πάνω στο Ciel Concept αλλά παραμένει ακόμη ασαφές αν θα είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο ή απλά μια μεγάλη έκδοση της νέας XTS.

[Πηγή: Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...