Ανακοινώθηκε η τιμή της Aston Martin DBS Ultimate

Σχετικά άρθρα

Τη περασμένη εβδομάδα η Aston Martin ανακοίνωσε την DBS Ultimade Edition και τώρα η Βρετανική εταιρία έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την συλλεκτική έκδοση της DBS, η οποία θα κλείσει με αυτή η παραγωγή της τωρινής γενιάς.

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τον Ιούνιο με αρχική τιμή 222.000 ευρώ στην Coupe έκδοση και 234.000 για τη Volante.

Θα είναι διαθέσιμη σε 3 εξωτερικά χρώματα μαύρο (Carbon Black II) και δύο ασημί (Quantum Silver και Silver Fox). Ανεξαρτήτως χρώματος, όλα τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν ειδικά DBS σήματα και ειδικά ταμπελάκια με τον αύξων αριθμό. Επίσης θα διαθέτει carbon καπάκια καθρεπτών, σκουρόχρωμη γρίλια, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα, μαύρες απολήξεις εξατμίσεων επενδυμένες με Zircotec ενώ οι δαγκάνες των φρένων μπορούν να βαφτούν σε κίτρινο κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

Το εσωτερικό έχει επενδυθεί με μαύρο δέρμα και Alcantrara με κόκκινες ραφές με το λογότυπο DBS να είναι ραμμένο στα προσκέφαλα με το S να είναι από κόκκινη κλωστή. Τα paddles του αυτόματου κιβωτίου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και κόκκινο δέρμα. Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 100 μονάδες με τις 30 από αυτές να πωλούνται στην Αμερική ενώ θα είναι διαθέσιμη τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο.

Μηχανικά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τι κινητήρα φορά, αλλά λογικά θα φορά τον V12 6.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 517 ίππων με 570 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4.3 δευτ. με τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Aston Martin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...