Ferrari 458 Spider Monaco Edition by Mansory

Σχετικά άρθρα

Η Mansory έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τη βελτιωμένη Ferrari 458 Spider που παρουσίασε στο Top Marques Monaco 2012. Η 458 Spider Monaco Edition βασίζεται πάνω στην Siracusa, χάνοντας 60 κιλά από το εργοστασιακό αυτοκίνητο χάρη στο carbon bodykit το οποίο αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέο καπό, πλαινά spoiler, αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη. Τα πίσω παράθυρα αντικαταστάθηκαν από καρβονικό υλικό ώστε να μειωθεί το βάρος.

Έχουνε τοποθετηθεί νέες χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 20 mm και μονομπούλονες ζάντες διαστάσεων 21″ με ελαστικά Michelin PS2 διαστάσεων 245/35 μπροστά και 305/30 πίσω.

Μηχανικά, ο V8 κινητήρας της αποδίδει 590 άλογα (από 570) και 560 Nm ροπής χάρη στη νέα εξάτμιση και στον επαναπρογραμματισμό της ECU. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.2 δευτ. με τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό έχουνε τοποθετηθεί Alcantara επενδύσεις και θα βγούνε στη παραγωγή μόλις 3 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...