Video: Opel Corsa OPC Nurburgring Edition τώρα και μαύρο ματ

Σχετικά άρθρα

Η Opel πλέον μπορεί να σου ντύσει το Corsa OPC Nurburgring Edition και με αυτοκόλλητο βινυλίου σε μαύρο ματ χρώμα. Χρειάζονται 10 ώρες ώστε οι άνθρωποι της Opel να σου ντύσουν εξ’ολοκλήρου το αυτοκίνητο με το αυτοκόλλητο βινυλίου πάχους 0.11 mm.

Κοστίζει 2.300 ευρώ και αν προστεθεί στη τιμή των 27.650 ευρώ, όπου ξεκινά στη Γερμανία, τότε φτάνει σχεδόν τις 30.000 ευρώ (€29.950). Το Opel Corsa OPC Nurburgring Editio θα βγει σε μόλις 500 μονάδες και σχεδιαστικά διαθέτει νέο μπροστά spoiler, ζάντες 18″ ενώ θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, κόκκινο και πράσινο (Henna red και Grasshopper green). Στο εσωτερικό φορά sport καθίσματα Recaro, μαρσπιέ στις πόρτες με λογότυπο Nurburgring Edition, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και λευκές ραφές.

Μηχανικά ο 1600-αρης turbo κινητήρας, χάρη στη νέα sport εξάτμιση και στην επαναπρογραμματισμένη ECU, αποδίδει 210 άλογα με 280 Nm ροπής. Χάρη στα 18 επιπλέον άλογα, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6.8 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει τα 230 χλμ/ώρα.

Σε ότι αφορά την οδηγική του συμπεριφορά, οι μηχανικοί της Opel έχουνε τοποθετήσει νέα ανάρτηση της Bilstein, μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, φρένα της Brembo και επαναπρογραμματισμένο traction control και ESP.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-ce6VMpPoFA

[Πηγή: Opel]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...