Η ιστορία με την φωτιά των μπαταριών του Volt έκανε σημαντική ζημιά στη Chevrolet και έτσι οι περισσότεροι από εμάς περιμέναμε να δούμε αν σε ένα πραγματικό ατύχημα του Volt αυτό θα τυλιγόταν στις φλόγες. Αν ήσουν από εκείνους που περίμεναν να δουν φωτιές και πυροτεχνήματα τότε θα σε στεναχωρήσω μιας και στο ατύχημα αυτού του άρθρου, παρότι το Volt κόπηκε στη μέση, φωτιά δεν πήρε.

Το ατύχημα συνέβη στη πόλη Geneseo της Νέας Υόρκης όταν ένα Toyota Camry δεν σταμάτησε σε Stop και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα Volt και σε ένα Jeep Grand Cherokee. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το Volt κόπηκε στη μέση, με τον κινητήρα του Camry να πιάνει φωτιά, αλλά οι μπαταρίες του Volt δεν έβγαλαν ούτε σπίθα. Ο οδηγός του Camry ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και κάταγμα του ισχίου.

[Πηγή: Thelcn]

 • Nikolas Karampelas

  Ο οδηγός του volt να φανταστώ μας άφησε; Επίσης το ότι δεν πήρε η μπαταρία φωτιά δεν αλλάζει το γεγονός ότι έγινε λιώμα το αμάξι.
  Είχα ακούσει ότι τα Αμερικανικά έχουν θέμα σε ασφάλεια σε ανατροπή, αλλά και σε συγκρούσεις τόσο χάλια πια; 

 • Γιατί να πάρει ρε παιδιά φωτιά επειδή κάτι τέτοιο έγινε μία φορά μετά από κάτι μέρες σε δοκιμές;;; (που σε εμένα μου φαίνεται μεμονομένο γεγονός)
  Ο οδηγός του Volt ξέρουμε αν ζεί;

  • hellboy

   παρκαρισμενο ηταν οπωτε ζει!!!!!!!

  •  A ευτυχώς δεν το κατάλαβα πως ήταν παρκαρισμένο όταν έγινε το ατύχημα…

 • hellboy

  Δεν πηρε φωτια γιατι απλα κοπηκε στα 2!!!!!!!!!δηλαδη κοπηκε το κυκλωμα και δεν μπορεσε να υπερφορτωθει και να δημιουργησει φωτια οπως στα κρασ τεστ!!!!!!!!

 • LJ

  Άλλο περιμέναμε να πάρει φωτιά και άλλο πήρε τελικά χοχοχο! Εκτός απο την φώτα εξίσου σημαντικό είναι να μην υπάρξει διαρροή ρεύματος και το σασι είναι live. Αυτο ίσως είναι ακόμα χειρότερο απο την φωτιά γτ δεν μπορούν να το καταλάβουν οι άνθρωποι απεγκλωβισμου διότι δεν φαίνεται.

 • Panos

  Δηλαδή μόνο εγώ σκέφτομαι ότι ήταν φτιαχτό αυτό το ατύχημα; Κανείς δε σκοτώθηκε και προφανώς για το κάταγμα και τη διάσειση του ο εν λόγω κύριος θα είχε αμειφθεί καταλλήλως πριν το ατύχημα…

  Και φτιαχτό να μην ήταν πάντως η Chevy έχει χάσει την αξιοπιστία στο Volt μετά από αυτό που έγινε με τις μπαταρίες, πάει και τέλος.

  • hellboy

    πραγματικα καλη σκεψη!!!!και λιγο πονηρη!!!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!!!!!!