Mercedes-Benz C63 AMG Performance Studio Edition, μόνο για Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα παραμετροποίησης της, Mercedes, το AMG Performance Studio παρουσίασε την C63 AMG Performance Studio Edition η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Η έκδοση είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα ” Designo Magno Night Black” και φορά μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου AMG διαστάσεων 19″ με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ κόκκινες είναι και οι δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες και κόκκινες Nappa δερμάτινες επενδύσεις και διαθέτει και την οθόνη AMG Comand η οποία παρέχει δεδομένα τηλεμετρίας στον οδηγό, όπως ο γύρος σε μία πίστα, την απόδοση του κινητήρα, την ροή αλλά και τα πλευρικά G που παράγονται στις στροφές.

Οι πωλήσεις του στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο του 2012 και μηχανικά ο V8 κινητήρας φόρεσε το πακέτο AMG Performance και αποδίδει 30 άλογα επιπλέον, αγγίζοντας τα 487 με 600 Nm ροπής.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...