BMW Individual 7-Series by Didit Hediprasetyo

Σχετικά άρθρα

Η BMW όπως γνωρίζουμε έχει το παράρτημα Individual, για τα κατόπιν παραγγελίας, που οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να φτιάξουν το αυτοκίνητο τους όπως ακριβώς και με τα ποιο ακριβά υλικά θέλουν κάνοντας το ξεχωριστό και μοναδικό.

Αυτό, ανακοίνωσε έναν exclusive πακέτο για την Σειρά-7 σχεδιασμένο από έναν πολλά υποσχόμενο και ανερχόμενο σχεδιαστή μόδας από την Ινδονησία, τον Didit Hediprasetyo. Παρόλα αυτά ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την τελική απόφαση για ενδεχόμενες αλλαγές ή προσθήκες.

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση βρίσκεται στην αγορά από το Μάιο που μας πέρασε και θα περιοριστεί στις μόλις 5 μονάδες παγκοσμίως.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της BMW με έναν Ασιάτη σχεδιαστή, με το μοντέλο να είναι εμπνευσμένο από “την εικόνα του ουρανού χρώματος λεβάντας κατά την ανατολή σε ένα γαλήνιο ερημικό τοπίο” αφήνοντας τα ανοιχτά παστέλ χρώματα να αναδεικνύονται.

Το εξωτερικό είναι βαμμένο σε Frozen Diamond Metallic ενώ τα δέρματα μέσα σε Merino Silk Grey με τις ραφές να κάνουν αντίθεση σε χρώμα Merino Platinum. Το ίδιο χρώμα, Silk Grey, είναι κυρίαρχο και για τα κομμάτια της Alcantara ή Νappa δέρματος στο εσωτερικό ντύσιμο της οροφής και όλες τις κολόνες του αυτοκινήτου. Για αντίθεση διάφορα άλλα μέρη είναι βαμμένα σε Piano Black ενώ τα πατάκια είναι από μαύρο δέρμα στρουθοκαμήλου.

Η Σειρά-7 by Didit Hediprasetyo έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες με το λογότυπο του σχεδιαστή, όπως τα προσκέφαλα, δύο πλατινένιων τόνων μαξιλάρια επίσης από δέρμα στρουθοκαμήλου, BMW Individual ψυγειάκι με υποδοχές για κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας στο υποβραχιόνιο των πίσω καθισμάτων, αναδιπλούμενο τραπεζάκι ντυμένο σε Silk Grey δέρμα, οθόνες για τους πίσω επιβάτες, καλαθάκι για τον σκύλο επίσης σε Silk Grey δέρμα και alcantara και τέλος θήκες στην οροφή.

[Πηγή: BMW Individual]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...